Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنجارشکنی عده‌ای محدود و انگشت‌شمار از افراد جامعه در ماه‌های اخیر که توسط لیدرهای خارجی ساماندهی می‌شود، موجب شد تا نیروی انتظامی به‌عنوان یکی از نهادها و ارگان‌هایی که در قانون وظایف آن به‌خوبی مشخص‌شده است برای برخورد با این قانون‌شکنی‌ها وارد عمل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، 36 سال از وضع اولین قانون در خصوص عفاف و حجاب در کشورمان می‌گذرد و بعدازآن در طی سال‌های بعدازآن قوانین دیگری نیز وضع‌شده تا درنهایت حجاب و عفاف به‌عنوان یکی از ارزش‌های اسلام در جامعه حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این میان باید به این مهم هم اشاره شود که وضع و اجرای این قوانین خواسته‌ای بسیاری از مردم ایران اسلامی است و موضوعی نیست که جمع اندکی از مردم راضی به اجرایی شدن آن باشند.

از سوی دیگر در سال‌های اخیر اجرای قوانین حجاب و عفاف به دلایل مختلفی مسکوت مانده که یکی از اصلی‌ترین دلایل آن وظایفی است که بر دوش بیش از 26 نهاد در این زمینه گذاشته‌شده است تا با همکاری یکدیگر زمینه محقق شدن این قانون را فراهم کنند.

شاید خود این موضوع باعث شده که در سال‌های اخیر اجرای این قانون با مشکلاتی روبرو شود اما همین عدم مسئولیت‌پذیری سازمان‌ها و نهادهای مسئول موجب شده که دشمنان نظام به سمت رخنه فرهنگی و اجتماعی در جامعه روی بیاورند.

بسیاری از علما و کارشناسان دینی بر این اصل تأکید می‌کنند که ترویج بی‌حجابی و بی بندباری در کشور باهدف ضربه زدن به ارزش‌های دینی و مذهبی و درنهایت ضربه زدن به‌نظام صورت می‌گیرد.

البته در چند سال اخیر با ورود مردم به شبکه‌های مجازی سرعت و نحوه ترویج بی‌حجابی در کشور با مدیریت دشمنان نظام جدی‌تر شده به‌طوری‌که با جستجوی کوچک در شبکه‌های مجازی می‌توان این مهم را به‌وضوح دید.

حال این‌که فضای مجازی باید بومی‌سازی و کنترل‌شده باشد موضوعی است که باید به‌صورت جدی پیگیری شود تا درنهایت آثار آن در جامعه به‌صورت واضح و مشخص دیده شود.

به‌هرحال تظاهر و اقدام به هنجارشکنی توسط عده‌ای محدودی از افراد جامعه در ماه‌های اخیر که همان‌طوری که اشاره شد با لیدرهای خارجی ساماندهی می‌شود موجب شد تا نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از نهادها و ارگان‌هایی که در قانون وظایف آن به‌خوبی مشخص‌شده است وارد عمل شده و با اجرای طرح ناظر با هنجارشکنی و قانون‌شکنی برخی افراد مقابله کند.

اما نکته مهم و کلیدی در نحوه اجرای این قانون است چراکه گردانندگان اصلی ناهنجاری‌های اخیر به دنبال ایجاد فضایی هستند که نهایت بهره‌برداری را از اتفاقات حاشیه‌ای پیرامون اجرای این قانون بردارند.

شاهد این مدعا فیلم‌برداری گسترده و هدفمند از سناریوهای از قبل پیش‌بینی‌شده این جریان در روزهای اخیر در چند نقطه کشور و انتشار گسترده‌ای آن در فضای مجازی است.

به‌هرحال لیدرهای این جریان با انتشار دقایق و لحظاتی کوتاه از برخورد با هنجارشکنان می‌خواهند اولاً اصل ماجرا را پنهان کنند و علاوه بر این تصویری ناهمگون و زشت از جمهوری اسلامی ایران در دنیا بسازند و زمینه‌ای نارضایتی مردم را با مظلوم‌نمایی‌های صوری ایجاد کنند.

در این میان به نظر می‌آید نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران باید با درک صحیح و منطقی از این توطئه‌ها نه‌تنها ذره‌ای در اجرای این قانون عقب‌نشینی نکند بلکه با بهره‌مندی از روش‌های حساب‌شده راه را بر روی توطئه گران خارجی و پیاده‌نظام‌های این جریان در داخل ببندند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۰۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود

رییس هیات مدیره خانه تئاتر درباره برگزاری برنامه‌های اردیبهشت تئاتر که هر سال به انگیزه بزرگداشت روز جهانی تئاتر و از سوی انجمن‌های مختلف خانه تئاتر برپا می‌شد، توضیحاتی ارایه کرد.

ایرج راد به ایسنا گفت: هر سال از دی و بهمن سال قبل برای برنامه‌های هفته بزرگداشت روز جهانی تئاتر برنامه‌ریزی می‌کردیم و دبیر و رییس جشن را مشخص می‌کردیم و در پی آن، برنامه انجمن‌های گوناگون به مناسبت این هفته مشخص می‌شد اما زمستان سال گذشته این اتفاق رخ نداد.

وی اضافه کرد: بعد از همه‌گیری کرونا، دیگر برنامه‌ریزی برای هفته بزرگداشت روز جهانی تئاتر صورت نگرفت و امسال هم برنامه خاصی تدارک دیده نشده که دلایل گوناگونی دارد از جمله مشکلات مالی و مسائل دیگر.

او در عین حال اضافه کرد: با وجود این، برخی از انجمن‌ها به صورت خودجوش، برنامه‌هایی تدارک دیده‌اند و خودشان پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام داده‌اند مانند برنامه کانون کارگردانان که برای بزرگداشت آقای زنجان‌پور برگزار می‌شود. در هر حال ما ممانعتی برای برگزاری برنامه‌های مستقل انجمن‌ها نداریم ولی در هیات مدیره مرکزی، برنامه‌ریزی کلی برای اردیبهشت تئاتر در نظر گرفته نشده است.

به گزارش ایسنا، تا پیش از همه‌گیری کرونا، هر سال برنامه بزرگداشت روز جهانی تئاتر به کوشش انجمن‌های زیر مجموعه خانه تئاتر برگزار می‌شد اما چند سالی است که این برنامه‌ها ‌به دلیل مشکلات اقتصادی و وضعیت اجتماعی، برگزار نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • تامین زمین از مولفه‌های مهم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود