Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف در همایش فرمانداران جدیدالانتصاب ضمن مرور آخرین وضعیت کشور در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین المللی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف و تکالیف فرمانداران تحلیل وضعیت سیاسی کشور است.

عرف با بیان اینکه سال ۹۸ با غیرقانونی‌ترین و ظالمانه ترین فشارهای حداکثری آمریکا علیه ایران آغاز شد، گفت: هدف اساسی ترامپ از خروج برجام، اعمال سیاست فشار حداکثری با هدف فشار شدید بر مردم و جامعه برای افزایش تنش‌های داخلی و نارضایتی علیه دولت و حکومت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی وزارت کشور در ادامه با اشاره به تأثیر سیاست خارجی بر سیاست داخلی و تاکید بر ضرورت آشنایی فرمانداران با منطق تحریم و مختصات جنگ اقتصادی علیه ایران، گفت: هدف اساسی تحریم‌ها و سیاست فشار حداکثری، ابتدا تسخیر و تخریب زیرساخت‌های کشور و سپس افزایش نارضایتی‌ها، گسست‌ها و شکنندگی‌های درونی کشور است تا با فشار مردم، نظام به درخواست‌های طرف مقابل تن دهد.

وی با بیان اینکه مذاکره تحمیلی و در شرایط فشار و تحریم بی معناست چرا که منطق مذاکره یعنی طرفین مذاکره در شرایطی برابر، متوازن و متعادل باشند، افزود: برای ایران، این شرایط متعادل، بازگشت به شرایط قبل از اردیبهشت ۹۷ و چارچوب تعهدات برجامی است.

عرف اظهار کرد: راهکار اصلی برای مواجهه سنجیده با این شرایط، مقاومت و مقابله در تمام سطوح است و باید اراده‌ها را محکم کرد که این امر هم با حداکثر هماهنگی، هم افزایی و همکاری مردم، دستگاه‌ها و دولت محقق می‌شود.

وی یادآور شد: همواره زمانی که در داخل کشور انسجام و وحدت ایجاد می‌شود، دشمن از شروط و فشارهای خود عقب نشینی می‌کند.

عرف تاکید کرد: باید به صراحت بگوییم که آمریکا با اعمال این تحریم‌های ظالمانه و اقدامات این چنینی خلاف قانون و خلاف قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت عمل کرده است این درحالی است که تاکنون براساس اختیاراتی که در برجام به طرفین داده شده، ایران حداقل اقدامات را انجام داده است.

معاون سیاسی وزیر کشور با تاکید بر اینکه اروپا باید تعهدات برجامی خود را به شکل کامل پیگیری و عملیاتی کند، گفت: پس از اتمام مهلت ۶۰ روزه‌ای که به اروپا داده شده است، ایران باید به سراغ گام دوم اقدامات خود در چارچوب برجام برود.

وی افزود: موضوعی که به فرمانداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در شهرستان‌ها باز می‌گردد، تلاش برای حفظ انسجام، جلوگیری از ایجاد شکاف و چنددستگی و ترویج گفتمان مقاومت و ایستادگی است و فرمانداران باید در حوزه‌های مدیریت خود به خوبی عمل کنند.

رئیس ستاد انتخابات کشور در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن یادآوری این نکته که سال ۹۸ سال انتخابات است و بار سنگین اجرایی و برگزاری آن در شهرستان‌ها بر عهده فرمانداران است، گفت: وزارت کشور و ستاد انتخابات کشور و همچنین ستادهای استانی، مجری انتخابات هستند و باید دو کلید واژه اصلی قانون‌مداری و بی‌طرفی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی در تشریح همین موضوع تاکید کرد: قانونمندی و قانونمداری، بی طرفی و عدم جانبداری سیاسی، پرهیز از ایجاد هرگونه شائبه در امر برگزاری و اجرای انتخابات، حفظ استقلال وزارت کشور و عوامل اجرایی انتخابات در عین تعامل با نهادهای نظارتی از جمله مواردی است که از فرمانداران انتظار می‌رود به خوبی مورد توجه قرار دهند.

عرف خاطرنشان کرد: نهایت تلاش در ستاد وزارت کشور در حال انجام است که زمینه‌های لازم برای حضور برنامه محور و نه شخصیت محور احزاب سیاسی در انتخابات ۹۸ فراهم شود.

وی ادامه داد: جلسات و نشست‌های متعددی با مشارکت ستاد انتخابات کشور و شورای نگهبان برای رسیدن به ادبیات و ذهنیت مشترک و تعامل در حال برگزاری و پیگیری است.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به انتظارات ستاد وزارت کشور از فرمانداران گفت: ملاک ارزیابی و سنجش عملکرد فرمانداران، رصد و بررسی مسائل و رویدادهای سیاسی، همراهی و ارتباط مستمر با اداره کل سیاسی جهت گسترش ارتباطات با ستاد وزارت کشور، پیگیری جدی اجرای منشور گفت‌وگوی سیاسی به ویژه با تمرکز بر حمایت از احزاب شناسنامه‌دار سیاسی و خانه‌های احزاب، و هم چنین رصد مداوم و جلوگیری از اقدامات واگرایانه در برخی شهرستان‌ها به ویژه در عرصه انتخابات است.

سیام **۱۷۵۱**۹۱۲۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی جمال عرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۳۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن اسلامی، با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

بنابر گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900304

دیگر خبرها

  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • تقدیر از مجریان برگزاری انتخابات در فیروزکوه